Geheel op u afgestemd

Mashibo, dé trigger voor uw gezondheid!

Bij Mashibo kunt u ook terecht voor een massage als u kanker heeft of heeft gehad. In het verleden was de ziekte kanker een contra-indicatie om te masseren. Tegenwoordig wordt daar, na diverse onderzoeken, heel anders tegen aan gekeken. Er komen steeds meer ziekenhuizen die samenwerken met masseurs die hierin gespecialiseerd zijn.

De diagnose kanker zorgt voor veel stress. Door diverse therapieën die u moet ondergaan (operatie, bestraling, chemo etc.), heeft u zowel lichamelijk als geestelijk veel te verduren. Massage kan de kanker niet genezen, maar kan er wel voor zorgen dat u zich meer ontspannen voelt en kan u verlichting geven tijdens uw ziekteproces.

Als u voor de eerste keer komt, gaan we beginnen met een uitgebreide intake, u geeft daarbij ook aan wat uw wensen zijn ten aanzien van de masage. Samen bespreken we wat wel en niet kan of gewenst is.

De massage duurt circa 30 minuten, dit hangt ook sterk af van uw conditie. Bij een volgend bezoek zullen we ingaan op de vorige massage en dan gaan we bepalen wat de inhoud van deze massage zal worden. Massage bij kanker is geheel op u afgestemd. U bent in vertrouwde handen. Het is ook mogelijk, in overleg, om de massage bij u thuis te geven.

massage

Indien het uw eerste afspraak is, dan is het prettig om deze telefonisch te maken in plaats van via de website. Er kan dan direct wat meer informatie worden uitgewisseld, ook in verband met de uitgebreide intakeformulieren die u zult ontvangen.

Ik heb deze specialisatie gevolgd bij Helder en Kadira in Houten en in november 2012 afgerond.

×

Hallo!

Wil je contact opnemen, dan gaat dit het snelst via whats app: 06 14 75 80 09. Maar je kunt ook bellen of mailen. Klik hier onder om direct contact op te nemen via WhatsApp (Web/Mobile)

 

×