Werkwijze Mashibo

Hoe gaan wij te werk?

Mashibo, dé trigger voor uw gezondheid!

Als u de eerste keer in de praktijk komt, wil ik eerst met u een uitgebreide intake houden om erachter te komen wat de klachten zijn en met welke vorm van massage deze te behandelen is. Het eerste consult neemt zo'n 75 minuten in beslag, hierin zit ook een eerste behandeling.

Meestal is de klacht niet in één behandeling verholpen. Het aantal behandelingen hangt samen met de ernst van de klacht. Per consult bekijken we wat nodig is. U hoeft bij een bezoek aan de praktijk zelf geen handdoek mee te nemen.

Als u bij mij komt voor een behandeling, dan ga ik ervan uit dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat. Heeft u vragen tussen de behandelingen door, kunt u altijd even contact met mij opnemen.

MASHIBO is lid van de NVST, deze beroepsvereniging valt onder de RBCZ. Daardoor kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar. De hoogte hiervan hangt af van uw polis. U heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig voor de behandelingen bij MASHIBO.

Tarieven

Na afloop van het consult kunt u de factuur via pin betalen. U krijgt de factuur per mail gestuurd, zodat u deze direct (elektronisch) kunt declareren.

  • 1e Consult massagetherapie (intake en behandeling) 75 minuten
    €77
  • (vervolg) Consult massagetherapie 60 minuten
    €64
  • Consult medical taping 30 minuten
    €32
×

Hallo!

Wil je contact opnemen, dan gaat dit het snelst via whats app: 06 14 75 80 09. Maar je kunt ook bellen of mailen. Klik hier onder om direct contact op te nemen via WhatsApp (Web/Mobile)

 

×